Osnovna škola Martijanec

               MEĐUNARODNA EKO-ŠKOLA  

Naslovnica
O nama
Djelatnici
Razredi
Događanja
Aktivnosti
Učenička zadruga
Školski list
Dokumenti
Općina Martijanec
Foto galerija

 


Školski list - "Zlatna jabuka"

       U našoj školi već trinaestu godinu učenici - novinari uređuju školski list, koji izlazi jedanput godišnje. Školski list pokrenula je i osmislila učiteljica hrvatskog jezika Spomenka Struški, koja je u samom začetku izlaženja našeg školskog lista bila i glavna urednica. Od školske 2009./2010. glavna urednica je postala učiteljica hrvatskog jezika Danijela Špoljarić. Uredništvo lista čine učenici naše škole, te učitelj informatike Dragan Lukić, koji je zadužen za grafičko oblikovanje našeg lista. Prema potrebi se u izradu lista uključuju i ostali učitelji naše škole. U listu se može pronaći mnoštvo različitih sadržaja od znanstvenih do zabavnih tekstova, vijesti iz života škole, razgovora s poznatim osobama, reportaža, stripova, slika s putovanja i izleta, križaljke, humor, horoskop ...

      Od dosad izašla četrnaest brojeva školskog lista čak trinaest broja su predložena za Državnu smotru LiDraNa. Na slikama dolje prikazane su naslovnice pojedinog broja školskog lista.

     Pred vama je još jedna Zlatna jabuka i ovim vam putem želimo da se dobro zabavite tijekom čitanja petnaestoga broja. Sve najbitnije i najzanimljivije zabilježili smo i fotografirali. U ovome smo broju za Vas ponovno pripremili puno zanimljivih novosti. Saznajte sve o nogometu, najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu. Sve što niste znali o pozdravima i odakle potječu saznat ćete samo ako nastavite čitati. Doznajte nešto o modi i svemu što je bilo in 2016. godine. Pogledajte nagrađene literarne i likovne radove naših kreativca.  U ovome broju pročitajte sve vezano uz kravatu i njezino značenje. Možda će vam se najviše svidjeti i zainteresirati poslastice i slana hrana pa vam preporučamo da pročitate i isprobate naše recepte. Pročitajte i intervjue koje smo odradili kako bismo saznali nešto o glumi i tome kako postići ono što želimo. Ovo je samo dio onoga što možete pročitati u novom broju Zlatne jabuke, koji je po nama još bolji nego prethodni broj. Želimo da se dobro osjećate čitajući 15. broj naše i vaše Zlatne jabuke.

Nadamo se da će Vam ovaj broj biti zanimljiviji od prošloga. Smjestite se u svoje fotelje, uzmite grickalice i opustite se čitajući novi broj Zlatne jabuke.

     

     
NASLOVNICA 1. BROJA                                                    NASLOVNICA 2. BROJA
                                                        

      
NASLOVNICA 3. BROJA                                                       NASLOVNICA 4. BROJA
                                                             

      
NASLOVNICA 5. BROJA                                                       NASLOVNICA 6. BROJA
                                                         

   
NASLOVNICA 7. BROJA                                              NASLOVNICA 8. BROJA

   
NASLOVNICA 9. BROJA                                            NASLOVNICA 10. BROJA

   
NASLOVNICA 11. BROJA                                                NASLOVNICA 12. BROJA

   
NASLOVNICA 13. BROJA                                                NASLOVNICA 14. BROJA


NASLOVNICA 15. BROJA

 

 

Naslovnica | O nama | Djelatnici | Razredi | Događanja | Aktivnosti | Učenička zadruga | Školski list | Dokumenti | Općina Martijanec | Foto galerija


Stranica je zadnji put ažurirana 17/02/17